Rólunk

Bútorszállítás, bútorszerelés
és bútorbeszerzés

A Bútorservice csapata 2003. óta nyújt bútorszerelési szolgáltatásokat a főváros és az ország egész területén. Az eltelt 15 év alatt számos elégedett ügyféllel büszkélkedhetünk. Reméljük, hogy Önt is mihamarabb ügyfeleink között üdvözölhetjük!

Célunk, hogy időt és energiát spóroljunk meg Önnek, és akár már a vásárlás folyamatát is megkönnyítsük a bútorok kiválasztásától a szállításon keresztül a beépítésig, beüzemeléséig és így Önnek nem lesz más dolga csak az, hogy élvezze az új lakás adta örömöket!

Cégünk egy független, bútorok összeszerelésére és bútorszállításra szakosodott vállalkozás, ezért fontos számunkra, hogy ügyfeleink igényeit maximális mértékben kielégítsük és előtérbe helyezzük megrendelőink kívánságait, kéréseit. Kollégáink magasan képzett bútorszerelők, bútorasztalosok, akik tiszta, rendezett módon végzik munkájukat, ügyelve a bútorok épségére, illetve lakásának értékeire. Saját, profi szerszámainkkal gyors és hatékony munkát végzünk, és akár egy nap alatt berendezzük álmai otthonát.

Szolgáltatásaink árait úgy alakítottuk ki, hogy legyen szó akár diákokról, új lakástulajdonosokról vagy üzleti partnerekről, mindenki megtalálja a számára kedvező ajánlatot, illetve vidéki ügyfeleink számára, egy komplex szolgáltatást igénybe véve egyedi, személyre szabott, kedvező ajánlatot kínálunk!

Konyhabútort, nappali bútort vagy gardróbszekrényt vásárolna az IKEA-ban, de messze lakik és drága a szállítás? Mi megoldjuk!

Nincs az Ön környékén IKEA, KIKA, Retz, Möbelix vagy RS? Mi közelebb hozzuk!

Érdeklődjön szolgáltatásainkról szakembereinktől

Bútorszállítás

Bútorszerelés

Bútorvásárlás

Rólunk írták

A Bútorservice.hu-t bíztam meg IKEA bútorok vásárlásával és összeszerelésével is. Nagyon elégedett voltam. Nemcsak összeszerelték a megvásárolt bútorokat, hanem segített azok stílusos elrendezésében is.
Iványi Bence

Korrekt, megbízható és pontos szakemberek.
Kiss Rita